De derde editie van de In Summa Triathlon Wijchen vindt op zondag 30 juni 2024 plaats. De gemeente Wijchen en de provincie hebben inmiddels een vergunning verleend. Hier informeren wij u, als omwonende/bestemmingsverkeer over het parcours van de triathlon en over de bereikbaarheid van de wedstrijdomgeving tijdens dit weekend

Het parcours van de wedstrijd en het programma is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Start en finish van de wedstrijd is in hotel Hoogeerd. Van hieruit starten in 4 startseries een 300-tal deelnemers die achtereenvolgens zwemmen in de Loonse Waard, fietsen op de Loonse Waard/Drutenseweg (N845) en hardlopen op de Maasbanddijk. Het wedstrijdparcours is in rood aangegeven op de kaart. Hotel Hoogeerd is het centrum van de wedstrijd. Het hotel is tijdens de wedstrijd alleen voor gasten van het hotel en voor deelnemers en toeschouwers bereikbaar. De blauwe vlakken betreffen de tijdelijke parkeerplaatsen (parking hotel en weiland).

Bestemmingsverkeer

Net als vorig jaar is sprake van wegafsluitingen (rode cirkels) op zaterdag en op zondag. Het kan het zijn dat uw woning/bedrijf/bestemming op de wedstrijddag minder goed te bereiken is. Wij begrijpen dat dit mogelijk tot overlast kan leiden en vragen hiervoor begrip van uw kant.

Onderstaand staan de omleidingsroutes in detail beschreven.

Uiteraard hopen wij u als toeschouwer of wellicht als deelnemer of vrijwilliger tijdens de wedstrijddag te ontmoeten. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wellicht tot ziens op zondag 30 juni 2024.