sponsorplan

Om een Triatlon in Wijchen te organiseren, is de steun van sponsoren essentieel. Alleen dankzij sponsoren en de hulp van talloze vrijwilligers kunnen we de kosten voor deelnemers laag houden. Om onze deelnemers een mooie en onvergetelijke dag te bezorgen, zijn we altijd op zoek naar sponsoren. Daarvoor hebben we een sponsorplan opgesteld. Geïnteresseerde organisaties of personen kunnen hierin lezen welke sponsormogelijkheden er zijn. Daarnaast is maatwerk natuurlijk altijd bespreekbaar.

Triatlon Wijchen is een regionaal evenement met een landelijke uitstraling en daarom aantrekkelijk voor zowel organisaties uit de regio als daarbuiten. Door te sponsoren kunnen organisaties laten zien dat ze gezondheid bevorderen door middel van beweging. Het sponsoren van een sportief evenement heeft een positief effect op de bekendheid van uw naam en het imago van uw organisatie, en toont uw maatschappelijke betrokkenheid.

Triatlon Wijchen is een niet te missen evenement en als sponsor kunt u profiteren van de publiciteit van Triatlon Wijchen, zowel voorafgaand aan, tijdens als na het evenement. Op deze manier kunt u op een eenvoudige en kosteneffectieve wijze een groot aantal Wijchenaren, bewoners uit de regio, maar ook mensen van ver daarbuiten bereiken, dit in tegenstelling tot reguliere advertenties.

Draagt u ook bij aan de Wijchense Triathlon? Lees dan ons sponsorplan. Heeft u vragen of sponsort u liever op een andere exclusieve manier? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.